Consultatie pediatrica in sarcina

Sfaturi și consultanță pentru viitoarele mămici! .. vizită medicală la pediatru, pentru sănătatea copilului tău!

Consultatie pediatrica in sarcina

NOU ! CONSULTAȚIE PEDIATRICĂ ÎN SARCINĂ

Ești gravidă? Felicitări! Ai găsit un ginecolog bun? Felicitări!

… Și totuși, îți lipsește ceva: opiniile unui pediatru despre sănătatea copilului tău nenăscut încă.

Știai că…Perioada de viață de dinaintea nașterii a început să fie studiată științific mai intens ca niciodată? Iar rezultatele medicale sunt uimitoare: putem cu adevărat să influențăm sănătatea mintală și fizică a copilului încă din viața intrauterină!

De ce o vizită medicală la pediatru încă din timpul sarcinii?

  • Pentru că oferă un punct de vedere științific, complementar, legat strict de sănătatea copilului din burta ta.
  • Pentru că răspunde unor nevoi de cunoaștere, siguranță și informare medicală pe care orice părinte responsabil le dorește.

De ce o vizită medicală la pediatru încă din timpul sarcinii?

Ca să primești sfaturi și consultanță adaptată ție, despre:

  • Ce trebuie să mănânci ca să naști un copil sănătos? (nutriție personalizată care asigură dezvoltarea armonioasă, inclusiv intelectuală, a copilului, încă din viața intrauterină).
  • Cum să previi, încă din sarcină, anumite sensibilități familiale sau boli care îți pot afecta copilul? (cuprinde evaluări și investigații suplimentare pentru alergii; infecții; profilaxia carențelor de vitamine și minerale cu administrarea personalizată a suplimentelor nutritive în sarcină, funcție de nevoile fiecărei femei).
  • Cum să stabilești comunicarea mamă-bebe în sarcină. Cum să recunoști din timp disconfortul copilului din burta ta (semnalele de alarmă pe care le trimite bebe).
  • Nașterea… din punctul de vedere al copilului tău.
  • ”Nu-ți fie frică!” Coaching psihologic special pentru gravide.
  • Învață să-l cunoști încă din primele zile de viață! Ce trebuie să faci tu, pentru copilul tău nou-născut, când ajungi acasă, de la maternitate: îngrijire și investigații suplimentare pentru depistarea unor boli la nou-născut, după caz..

Oferim:

  • Sprijin și coaching pentru trăirile, emoțiile și îngrijorările tale în sarcină – sfat psihologic /coaching.
  • Asigurăm instructaj de specialitate (inclusiv suport de curs) pentru tăticii care vor să obțină diploma și adeverința pentru concediu parental.

Deci, pentru sănătatea viitorului tău copil, vino să afli punctul de vedere al pediatrului în sarcină!

Cum procedezi?

Vii la prima consultație pediatrică pentru copilul tău nenăscut încă, în decursul căreia facem evaluarea medicală din punctul de vedere al sănătății fătului și stabilim planul de analize suplimentare (acolo unde este cazul). Discutăm liber despre orice dorești, legat de sănătatea viitorului tău copil. Apoi revii la o consultație de control pentru interpretare și concluzii medicale, în decursul căreia atingem toate aspectele medicale de interes. ATÂT!

Date de contact:

Dr. Raluca Simona Bodea (medic primar pediatru)
Psiholog Vulcu Cristiana
Informații suplimentare și programări la telefon: 0744 930 130

Vă așteptăm cu drag!

Medic Primar interne - PEDIATRIE

Ambulatoriu de specialitate

Lămurim ce e neclar! Dărâmăm ” mituri populare” despre sănătate și boală la copil! Discutăm despre prevenirea bolii, semne de alarmă și agravare , imunitate, sensibilități familiale.

Detalii